Transport si retururi

Wearbit.ro | Magazin online de ceasuri (wearbit.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • SameDay Curier, Livrare in 1-2 zile, Cost de livrare 18 lei
  • Livrare in SameDay EasyBox, Livrare in 1-2 zile - 15.9 lei

1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.


2. Receptionarea produselor defecte

Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este obligatoriu sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. 


3. Conditii de returnare in termen de 30 de zile:

  • Produsul/produsele trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern, urme de purtare
  • Produsule  se returneaza in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite. 
  • Produsele achizitionate sub forma de pachete ( Produs + Cadou sau Produs + Produs x% Redus ) sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, adica noi
  • Produsele receptionate in urma unui returcare prezinta urme de uzura sau semne si nu poti fi repuse in vanzare ca si produs nou, nu vor fi acceptate, iar cererea de returnare este respinsa.

In cazul nerespectarii conditiilor de retur se poate aplica un comision pentru readucerea la starea initiala a produsului (in cazul in care este posibil) sau la refuzul cererii de retur.


4. Pasi de urmat pentru RETURNEREA produselor:

1. Solicitati prin formularul https://www.wearbit.ro/return_form returnarea produsului

2. Ambalati produsul/produsele corespunzator astfel incat produsele sa ajunga in siguranta la noi 

3. In colet adaugati toate accesoriile cu care a sosit produsul si un cont bancar unde sa returnam banii

4. Un operator Wearbit.ro solicita firmei de curierat Sameday ridicarea produsului de la adresa dvs.

5. Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client ( 25 lei pentru solicitarea curierului de ridicare de la adresa dvs )


6. Returnarea banilor

Returnarea banilor pentru produsul/produsele achizitionate se efectueaza doar prin transfer bancar in contul clientului, de aceea este important ca in cerere sa specificati corect contul bancar si numele beneficiarului. 

In cazul platii cu cardul sumele se restituie doar in contul din care s-a efectuat plata.

Conform legislatiei contravaloarea produselor returnate se face in maxim 14 zile calendaristice din momentul receptionarii produselor de catre Wearbit.ro  


5. Procedura de schimbare produs

Daca din anumite motive v-ati razgandit asupra culorii sau modelului, echipa noastra va pune la dispozitie schimbarea produsului doar daca aceste indeplinesc urmatoarele conditii:

1. Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (rambalajul original cu toate accesoriile primite nedeteriorate)

2. Solicitati schimbare produsului in maxim 30 zile

3. Valoarea noului produs trebuie sa fie egala sau mai mare cu valoarea produsului returnat

Daca aceste conditii sunt indeplinite:

- curierul ridica produsul de la dvs. si il aduce in sediul nostru

- dupa verificarea produsului trimis de dvs. se livreaza produsul nou dorit

- costurile de transport  tur/retur revin in sarcina clientului