Garantie


1. CONDITII GENERALE DE ACORDARE A GARANTIEI

Garantia oferita nu afecteaza drepturile consumatorilor prevazute de OG 21/1992 si Legea 449/2003.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte impreuna cu accesoriile aferente.


  • Termenul de garantie pentru produsul/produsele achizitionat de la Wearbit.ro este de 2 ani de la data cumpararii. Data cumpararii se considera a fi data inscrisa pe factura fiscala si pe certificatul de garantie.  Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani (24 de luni), perioada de garantie se va reduce la durata medie de utilizare. 
  • Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice cum ar fi: ciobiri, lovituri, crapaturi, componente arse sau care au suferit alte socuri mecanice, etichete sau sigiliile de garantie deteriorate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
  •  Face obiectul garantiei exclusiv mecanismul ceasului respectiv partea electronica.
  • Nu intra sub incidenta conditiilor de garantie: cureaua, bratara, carcasa, geamul, butoanele. 
  • In cazul defectelor reclamate care nu intra sub incidenta conditiilor de garantie si se constata ca defectul afecteaza mecanismul ceasului, produsul primeste respingere de garantie. 
  • Nerespectarea recomandarilor privind rezistentat la apa sau nerespectarea instructiunilor de utilizare atrage respingerea garantiei


In cazul defectarii produselor va rugam sa ne contactati prin email la contact@wearbit.ro

In cazul ceasurilor inteligente care: nu se conteaza cu  telefonul, nu au semnal, nu au internet, nu afisaza locatia. Va rugam cititi cu mare atentie instructiunile de utilizare si respectati toti pasii. 


Taxele de transport sunt suportate de către expeditor.