Ceas Smartwatch pentru femei KW19 Rose Gold

Wearbit
139,00 RON 399,00 RON
Cost de livrare la adresa 18 Lei
Wearbit
Cod produs - SKU R71
Cum te putem ajuta?

Descriere

Ceas Smartwatch pentru femei KW19 Rose Gold


✔ Monitorizarea ritmului cardiac și a somnului: Urmăriți automat și continuu ritmul cardiac în timp real și urmăriți automat durata și consecvența somnului, analizând cuprinzător datele despre calitatea somnului pentru a vă ajuta să vă adaptați la un stil de viață mai sănătos.

✔ Urmărirea activității pe tot parcursul zilei: Înregistrați cu precizie activitățile pe tot parcursul zilei, cum ar fi pașii, distanța, arderea caloriilor, kilometrajul pe jos, timpul de activitate, starea somnului etc. Rămâneți motivat toată ziua! Vă ajută să vă reglați respirația și să vă relaxați

✔ Rezistent la apă IP67: design standard rezistent la apă IP67 cu trei anti-dovadă, memento inteligent de vibrație silențioasă, încărcare convenabilă cu plug-in USB, monitorizare 24 de ore a ritmului cardiac, analiza fluxului sanguin sub piele și ritmul cardiac în timp real nu este adecvat, pentru a evita ritmul cardiac excesiv cauzat de exercițiile necorespunzătoare

✔ Vizualizați apelurile și mesajele primite pe încheietura mâinii: utilizați un ecran LCD de ultimă generație pentru telefonul mobil pentru ecrane mai luminoase! Primiți apeluri, calendare, mesaje text și notificări SMS (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram și Twitter); Vibrați pentru a vă anunța cu privire la apelurile și mesajele primite; Amintiți-vă să vă mutați după o perioadă de inactivitate și date importante pentru a vă ajuta să păstrați legătura, nu ratați informații importante.

✔ Durată lungă de viață a bateriei: 3 zile de utilizare normală cel puțin 8 zile timp de așteptare 2~3 ore de încărcare, ceas inteligent cu baterie de 140 mAh pentru telefoane Android și telefoane mobile ios, nu este nevoie să încărcați frecvent, în funcție de situația specificăCeas inteligent pentru femei este format dintr-un cadru ușor din aluminiu de calitate afișaj tactil pătrat de 1,3 inch, oferindu-vă o experiență vizuală minunată.

Monitor de ritm cardiac, monitor de somn, contor de pași și contor de calorii, control de la distanță de muzică și camere, monitor de ritm cardiac, calculul ciclului menstrual pentru femei, oferind mai multe funcții practice pentru a vă ajuta păstrați-vă sănătos.

14 moduri Sport Tracker de fitness vă poate număra pașii, caloriile arse și kilometrii parcurși.

Ecranul poate fi citit cu ușurință în aer liber pentru luminozitatea sa reglabilă.

Acest ceas inteligent acceptă monitorizarea datelor a 14 activități sportive și vă înregistrează antrenamentele în aplicația Da Fit, care vă poate oferi un ghid complet în timpul antrenamentului pentru a vă ajuta să vă zdrobiți obiectivele de fitness.

Notificare Mesaje SMS De fiecare dată când primiți o notificare, cum ar fi un apel, SMS, mesaj APP (Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram, LinkedIn, Skype ...), acesta vibrează pentru a vă avertiza pentru a evita pierderea oricăror noutăți importante. În plus, oferă memento sedentar, ceas cu alarmă, cronometru, găsirea telefonului, respingerea apelurilor, prognoza meteo.

Durată lungă de viață a bateriei Durata de viață a bateriei brățării inteligente poate dura până la 15 zile după încărcarea completă (aproximativ 2,5 ore).

Smartwatch pentru Android si Apple este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor cu Bluetooth 4.0 (sau o versiune ulterioară), iOS 8.0 (sau o versiune ulterioară) sau Android 4.4 (sau o versiune ulterioară).

Cum ar fi Samsung, iPhone, Huawei, Oneplus, Xiaomi și așa mai departe. (nu este disponibil pentru PC, iPad sau tabletă).

Sfaturi: Vă rugăm să vă conectați cu smartphone-ul prin App Da Fit.

Detalii

SKU
R71
Brand